Житейски опит

В студентските си години e изключително активен, заема длъжността председател на Студентски съвет към Технически университет гр. Варна, където изготвя и управлява бюджет равняващ се на днешни над 150 000 лв. През тези години разработва и печели проекти към Община Варна и Министерство на младежта и спорта за провеждане на спортни турнири и изграждане на многофункционална спортна площадка в Морската градина във Варна. Сред основоположниците е на най-масовото спортно събитие в Морската столица – Варненска универсиада. Защитава правата на студентите, издава университетски вестник, организира чествания на празници, конкурси, работи в тясно сътрудничество с Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ Варна.

От 2004 г. до 2008 г. работи в международни корабни компании като помощник капитан. Това му дава възможност да посети страни по целия свят (сред които Китай, Сингапур, САЩ, Бразилия, Аржентина, Ямайка, страните от Западна Европа и др.).

Желанието му да създаде семейство, до което да бъде близо му дава куража да остави високоплатената работа и добрия пост и да се впусне в ново приключение.

През 2009 г. създава фирма „Анди груп 2009” и започва собствен бизнес, с който се занимава и до днес. Основната дейност на фирмата му е консултантска и посредническа при търговия на едро между полски и български фирми, както и внос и износ в Европейския съюз.

В периода 2010-2014 г. живее в София, откъдето ръководи бизнеса си. Поддържа тесни връзки с посолството на Република Полша в България и полската общност.
През 2014 г. разработва и печели проект към Министерството на външните работи на Полша, за изработка и рекламиране на полските следи и паметници в България.
Днес, съпругата му Райна Кръстева е директор на Детска градина „Синчец”, в Белозем, а

Андрей Кръстев подпомага родното, и най-вече местното, оризопроизовдство като посредничи за сключването на сделки за продажба на ориз в чужбина за суми надхвърлящи 1 500 000 лв. годишно.

Андрей е вярващ християнин католик и активно се ангажира в Църквата. Ръководи молитвени групи с помощта на свещениците, съорганизатор е на Международно пешеходно поклонничество Бургас – Малко Търново, доброволец е към благотворителната организация „Каритас – Витания”.

От 2018 г. започва да се занимава усилено в изучаването на дигиталния маркетинг, в частта му свързана с изработването и поддръжката на чат ботове. С научените знания става част от глобалното семейство на ManyChat – най-голямата месинджър маркетинг платформа. Като техен партньор (Agency partner) спомага за внедряването на чат ботовете в реални бизнеси. 

Какво представлява чат бота и защо ги наричат бъдещето на маркетинга може да прочетете в статията:
www.andreykrastev.com/чат-ботовете-бъдещето-на-маркетинга/

За да се запознаете по-добре как реално функционира чат бота разгледайте демо вариант, който можете да изпробвате напълно безплатно, като последвате линка:

Сподели в: