„Приемам Белозем и община Раковски за свой дом. Обичам да пътувам, но всеки път, когато се връщам тук, се радвам, че се връщам у дома. Всеки път виждам потенциала на хората, на бизнеса и на цялата община. Мечтата ми е с уменията и опита, които натрупах в житейския си път, както и с вашата подкрепа, наистина да превърнем община Раковски в най-красивата община, където да се завръщат с радост не само щъркелите, но и хората. Да можем с гордост да каним гости тук и винаги изпълнени с радост да казваме – Живея в община Раковски!”

житейски опит

Житейски опит

В студентските си години Андрей Кръстев e изключително активен, заема длъжността председател на Студентски съвет към Технически университет гр. Варна, където изготвя и управлява бюджет равняващ се на днешни над 150 000 лв.

образование

Образование

През 1999 г. завършва с отличие Техникум по корабостроене и корабоплаване – Варна, а през 2004 г. завършва Технически университет Варна, специалност „Корабоводене“ като магистър-инженер. Говори и пише на 2 чужди езика – полски и английски.

семейство

Семейство

Андрей Димов Кръстев е роден на 30 април 1981 г. в гр. Варна. В семейството на кореняк варненец и полякиня, има двама братя. В Белозем го довежда любовта. През 2011 г. се запознава с прекрасната белоземка Райна Кръстева (тогава Костадинова)

Препоръки за Андрей Кръстев

Препоръки

„Андрей Кръстев е много отговорен и целеустремен човек. Познаваме се от повече от двадесет години. Сътрудничеството с него е лесно. Също така, той се е доказал като много способен лидер на екип.“                  Калина Лукова

Сподели в: